Comunidad Red Progresista
Denuncia a Pio Moa
Sin eventos
Actualidad


Suprimir l'impost del patrimoni?
escrito por Sergio Martínez   

A que està jugant el PSOE? Ara els amics de Ferraz es treuen de la màniga la supresió de l'impost del patrimoni, amb l'objectiu de seguir jugant amb el PP en la partida de marqueting electoral, per a veure qui la diu més grossa sobre la politica econòmica i de pas, apartar l'ull de l'elector 'espanyol centrat' de les dades –gens bones– sobre la economia real (hipoteques, inflacció, atur...).

L'impost del patrimoni, afecta només a un 2% de la població de l'Estat –fortunes i grans empresaris– que normalment ja han 'maquillat' els seus beneficis abans de fer la declaració del patrimoni per a pagar el mínim posible. Aquest 2% de la població espanyola, paga cada any per aquest concepte a l'erari públic al voltant de 1.500 milions d'euros, que si prospera la promesa de Zapatero es deixaràn d'ingressar. Per tant, o be l'Estat deixa d'invertir per valor de 1.500 milions d'euros o be intenta recaptar aquesta xifra per una altra banda i no precissament als més rics.

Paradigmàtic... El PP fa pocs dies prometia abaixar els impostos als 'pobres', ara, el PSOE promet abaixar els impostos als 'rics'.

Cosas veredes amigo Sancho.... Aquesta esquerra espanyola no està molt fina. Voleu dir que si segueixen aixi guanyaràn les eleccions?

........ Seguir leyendo en Els uns i els altres

 
Una mica més lluny d'Espanya.
escrito por Sergio Martínez   

Hem estat seguint les reaccions a la gran Manifestació de l'1 de desembre i van en la mateixa línia del 18 de febrer de 2006: Els mitjans catalans no han estat del tot malament... però la premsa espanyola No sabe - No contesta.

Els socialistes catalans disimulen, miren cap a una altra banda o alguns –més agossarats– justifiquen l'absència del PSC i parlen de gestió i bla, bla.... Els socialistes espanyols, segueixen 'partios antes que doblaos' amb la tranquilitat que els dónen les enquestes electorals.

La manifestació de dissabte va ser una gran demostració de dignitat i sobretot un avís: Cada cop hi ha més gent desafecta a Espanya, i diumenge ja erem una mica més lluny d'Espanya... Els Governs de l'Estat haurien de pendre bona nota de que, si segueixen fent concessions a la dreta nacionalista espanyola, es trobaran amb menys gent interessada en participar d'aquesta Espanya que no dóna respostes... Cada vegada es parla d'independència i d'autodeterminació amb menys complexes.... No és només la RENFE.

........ Seguir leyendo en Els uns i els altres

 
Alcaraz: afirmaciones y hechos
escrito por Alberto Ríos   

"ETA podría tener en su poder información comprometida sobre la actitud de determinados miembros del PSOE en los atentados del 11-M".
"Una rebelión cívica", Francisco José Alcaraz.

seguir leyendo...

 
Catalunya ha dit molt mès que Prou.
escrito por Sergio Martínez   

Gran exit de la Manifestació que ha desbordat absolutament les previssions més optimistes. A hores d'ara, un cop llegit el manifest de la PDD, encara hi han desenes de milers de ciutadans que ni tant sols han començat la marxa, encara no han fet el recorregut. Estem parlant de centenars de milers de persones, aparentment, més que el 18 de febrer de 2005.

En aquesta manifestació convocada per la PDD i més de 150 entitats, sindicats i partits, hem pogut veure als ex-presidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall i a uns quants militants de PSC, UGT i CC.OO, malgrat les seves cupules hagin fet costat al Govern espanyol.

Ara comença la festa vora l'Estació de França, cal celebrar-ho, demà podrem començar a fer balanç i a extraure les primeres conclusions. Primer de tot i abans de que es produeixi una hemorragia politica en el PSOE..... cal aplicar les primeres cures urgents..... "Cal que dimiteixi Magdalena Alvarez (Maleni, la malaguenya doblá)". I despres, parlarem del traspàs de les infraestructures a la Generalitat, de la priorització del ferrocarril, que es pubvliquin les balances fiscals, i que la Generalitat recapti tots elsd impostos dels catalans.

........ Seguir leyendo en Els uns i els altres

 
Dissabte, 1 de desembre tots a la manifestació: Diguem Prou!
escrito por Sergio Martínez   

Demà tornaran a funcionar les línies afectades per les obres del TGV. Això vol dir que milers d'usuaris de Rodalies del Baix Llobregat i El Garraf podràn anar a la manifestació nacional còmodament en tren i a més GRATIS!!!

La manifestació de l'1 de desembre serà un gran exit. Infinitat d'entitats de tota mena estàn donant suport. Centenars d'autocars ja estàn preparats per a traslladar als manifestants que venen de fora de l'Area Metropolitana de BCN. i per la xarxa s'ha anat escampant la convocactòria..... altre cop, podem dir que Catalunya és una nació sense mitjans de comunicació, hem d'agrair la 'ocultació informativa' que estàn realitzant els grans mitjans.

Veieu aquí mateix el video que apareix al portal Nació Digital per a recolzar la convocatòria a la manifestació:


Altres articles anteriors relacionats:
27.11.07 - Dissabte, 1 de desembre manifestació: "Som una Nació i diem PROU!
22.11.07 - Antes partía que doblá: Partim-la el proper 1 de desembre!
09.11.07 - El proper 1 de desembre, Manifestació Nacional
30.10.07 - Volem el cap de Magdalena Alvarez, ara!!
22.10.07 - Que s'aturin les obres del TGV !!
25.09.07 - Els treballadors de RENFE a Catalunya tenen un problema.
19.12.06 - RENFE i PROSEGUR: Xenofòbia als trens.
15.11.06 - Traspassem rodalies de RENFE als FGC ja!
21.09.06 - Renfe s'autodestrueix. Pel traspàs de Rodalies i Regionals a la Generalitat.
13.02.06 - RENFE prohibeix als seus treballadors parlar en català a Lleida.


........ Seguir leyendo en Els uns i els altres

 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 1 - 9 de 95

Acceso usuarios

Agenda

« < Noviembre 2007 > »
L M X J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
« < Diciembre 2007 > »
L M X J V S D
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Próximos eventos

Sin eventos

Redes amigas

Red Progresista Blogosfera de Red Progresista Las ideas Socialdemocracia.org Economia CríticaRed de blogs Ateos

Blogs implicados