Comunidad Red Progresista
Denuncia a Pio Moa
Sin eventos
Añadimos los banners de redes de partidos

Red Progresista NO está vinculada a ningún partido político, lo que no significa que por la pluralidad y libertad con la que nacimos algunos de sus miembros si lo estén, siendo este hecho responsabilidad única de quien lo sustenta. Y en el desempeño de esta militancia cívica y política activa (vinculados o no a partidos políticos), algunos miembros de Red Progresista han contribuido a poner en marcha redes de bloggers que funcionan en internet.

Si bien en un primer momento consideramos que Red Progresista no debería poner banners de NINGÚN partido político, la asamblea ha reconsiderado esta opinión, y hemos considerado oportuno colocar los de redes de bloggers partidistas. A partir de hoy, en la barra de la derecha, en el apartado de Redes Amigas, podrás encontrar los siguientes banners:

 
Antes partía que doblá: Partim-la el proper 1 de desembre!
escrito por Sergio Martínez   

Magdalena Alvarez Ministra de Foment, ahir al Congrés dels Diputats va xulejar al diputat d'ICV Joan Herrera quan aquest estava realitzant una interpelació sobre les incidències a Rodalies i li criticava la desafortunada frase 'Antes partía que doblá' que la ministra va pronunciar en el míting del PSOE a Málaga devant de Chaves i Zapatero.

Aquesta ministra, a més de no dimitir per la mala gestió en les Rodalies de Catalunya, segueix mostrant la seva cara més arrogant i barroera posicionant-se com una nacionalista i de dretes, limitant-se a realitzar un discurs per a l'electorat de Màlaga.

El proper dissabte 1 de desembre, la PDD ha convocat una Manifestació Nacional sota el lema 'Som una nació i diem prou!' a la que dónen suport 150 d'entitats cíviques, (Sindicals, d'usuaris, culturals, socials, juvenils) i Partits catalans com ICV, ERC, CiU i les CUP. Cal resaltar que ni el PSC ni la UGT s'han afegit a la convocatòria.

Aquesta manifestació ha de ser un crit unànim de rebuig al tracte discriminatori que rep el nostre país pel que fa a inversions i infraestructures, i de retruc, ha de servir per a 'partir' a Magdalena Alvarez. Aquesta pocavergonya ha de dimitir... Per a no esquitxar als seus companys del PSC, que –si no canvien d'actitud– són responsables solidaris d'aquesta no-dimisió... No pararem fins que aquesta pocasolta de dretes plegui.

Clica aqui per a escoltar l'audio del cara a cara entre Herrera i Álvarez
Clica aqui per a descarregar la transcripció escrita oficial del cara a cara entre Herrera i Álvarez

Altres articles anteriors relacionats:
09.11.07 - El proper 1 de desembre, Manifestació Nacional
30.10.07 - Volem el cap de Magdalena Alvarez, ara!!
22.10.07 - Que s'aturin les obres del TGV !!
25.09.07 - Els treballadors de RENFE a Catalunya tenen un problema.
19.12.06 - RENFE i PROSEGUR: Xenofòbia als trens.
15.11.06 - Traspassem rodalies de RENFE als FGC ja!
21.09.06 - Renfe s'autodestrueix. Pel traspàs de Rodalies i Regionals a la Generalitat.
13.02.06 - RENFE prohibeix als seus treballadors parlar en català a Lleida.
........ Seguir leyendo en Els uns i els altres

 
< Anterior   Siguiente >

Acceso usuarios

¿Quien hay on-line?

Hay 7 invitados en línea

Agenda

« < Diciembre 2007 > »
L M X J V S D
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Próximos eventos

Sin eventos

Redes amigas

Red Progresista Blogosfera de Red Progresista Las ideas Socialdemocracia.org Economia CríticaRed de blogs Ateos

Blogs implicados